![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 23-June 06 From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca Member No.: 358 ![]() |
Incepe sa arate si bimmerul meu cam asa cum mi-as dori... inca imi lipsesc halogenele de sub bara, dar sper sa gasesc si asa ceva la un pret rezonabil... Aseara am reusit sa pun pe masina jantele pe care mi le-am dorit... Va las sa comentati dupa poze...in martie, si acum... mentionez ca inca trebuie sa schimb niste cauciucuri, sunt prea inalte...
-------------------- I love my BMW
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 23-June 06 From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca Member No.: 358 ![]() |
acu am facut rost de 195/65 pe 15 de iarna, dar mai tre sa fac rost ori de inca un set de 195 sa fie ok sau de iarna sa le pun pe fatza, sau de inca un set de iarna pe 205 sa le pun pe spate si astea de 195 pe fatza... acu masina ft incarcata n-a fost, de cand le-am pus, dar si eu cred ca va atinge daca raman astea... daca nu rezolv nik, atunci le pun alea de 195 pe spate si raman 205 pe fatza:( si gata...
-------------------- I love my BMW
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 01:04 PM |