![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
- curea distributie CONTITECH + rola intinzatoare ZR = 132 RON
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Asta ma gandeam si eu daca merita sau nu. Baietii imi dau tot ce-i in portiera, dar am vazut ca ies doua mufe mari prin margine, si nu m-am gandit sa ma uit daca am spatiul acela si eu. Pe dreapta nu are nici o comanda pe portiera, doar pe stanga la sofer.
Damn, daca spui ca pretu-i ok, trebuie sa ma uit si eu daca am spatiu in portiera sa trag cablaria. Si de vreo 5 minute ma tot gandesc sa cumpar amandoua portierele alea cu totul... Nu stiu daca are rost, dar .. parca parca, macar de rezerva, sunt bune, as putea lua si oglinda de pe dreapta daca-i electrica (oare de ce nu m-am uitat?) eu am si sticla sparta la oglinda aia (model antifurt de la previous owner - avea probleme ca-i tot suteau hotii sticla si pana la urma a luat una si a spart-o si n-au mai furat-o). -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 746 Joined: 21-December 05 From: Ploiesti Member No.: 135 ![]() |
- avea probleme ca-i tot suteau hotii sticla si pana la urma a luat una si a spart-o si n-au mai furat-o). super tare ![]() ![]() ![]() -------------------- 316
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 05:10 AM |