IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> As vinde my BMW, dar nush ce sa fac...
84 HOT
post Nov 24 2006, 12:02 PM
Post #1

18% BMW corupt
*

Group: Members
From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca
Member No.: 358

Attached Image
Attached Image
Attached Image
e28 524d, 86 CP, caroserie stare perfecta, refacuta si revopsita in ianuarie motor perfect( schimbat si omologat de fostul proprietar), service in regula, ulei Mobil semisintetic, filtre etc... Jantele nu mai corespund cu cele din poza, am jante de iarna pe 14, si capace, si jante pe 16 de vara Borbet tip A, care necesita cauciucuri. Ideea e ca merg toata ziua cu masina, is mi frica ca se strica mai des decat as putea eu s-o intretin, si consuma cam mult. Si as avea nevoie de una combi, sa pot transporta cele necesare...

As da cumparatorului si inca ceva piese, instalatie de AC, si jantele de vara... Ce parere aveti cam cat sa cer? Si daca stiti pe cineva care ar cumpara asaceva...
\
M-am descurajat... nu prea mai am rabdare cu masina... din 26 sept de la schimb ulei+restu am mers 4000km, si consuma cam mult, mai ales ca aproape toti sunt in oras... asa ca as vindeo.... cam 8% in oras, si 6 in afara, dupa tratamentul de motor ceramic de la schimbul de ulei, se simt aproape toti cei 86 de cai:) dar ... parca as vrea mai mult...

--------------------
I love my BMW
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 6th July 2025 - 09:53 PM