IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Problema e46 relanti
akajohn
post Apr 11 2006, 08:53 PM
Post #1

27% BMW corupt
**

Group: Members
Member No.: 99
Car: e46 316i
Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP

nene am pus-o si am tone de draci... azi relantiul a luat-o razna si variaza in jurul a 800 de turatii minim 500 si nu sare de 900 dar in general marunt in jurul a 800 (adica relantiul lui normal)...

ideea este ca se aude un vajait de aer fals de la motor in zona admisiei, in spatele blocului (sub filtrul de polen)... ideea este ca nu pot vedea acolo deloc si trebuie sa demontez destul de multe chestii sa ajung acolo si uite asa va intreb pe voi cam ce ar putea fi... vajaitul se aude permanent dar e mai sesizabil la stationare...

Cineva mi-a zis ca acolo e o valva cu un senzor si aia e una din problemele la BMW pe motoarele de 1895 cum e al meu... am uitat sa mentionez ca e vorba de un BMW 316 din 2000 cu motor de 1895 cmc... deci spunea ca valva aia e problema (cealalta, dar nu e cazul la mine, este debitmetrul)... deci, din experienta voastra, daca a mai patit cineva asta, ce este? e cumva celebra valva PCV? apropos, mi s-a aprins si celebrul Beck Check engine, dar nu imediat ci dupa ce am mers ceva si am si stationat pentru ca am fost la un baiat sa-mi faca o analiza dar era noapte deja si nu prea vedeam bine...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
akajohn
post Apr 13 2006, 09:42 AM
Post #2

27% BMW corupt
**

Member No.: 99
Car: e46 316i
Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP

QUOTE (Gabi_323i)
macar esti calm  :)

ce naiba sa mai fac... alaltaieri imi fasaia admisia dar restul era OK si eu eram varza de suparat si ieri m-a lovit ala si am 2 portiere varza (nu se mai deschid)... ma tem ca daca fac spume maine ma loveste un avion pe strada...smile.gif asta e... ma duc la asiguratorii mei si rezolv problema ca doar nu o sa mor de asta si oricum masina nu e afectata in structura ei ci doar foile usilor sunt strambe si o sa mi le inlocuiasca cu toate chestiile care s-au mai stricat... asta e viata si chiar nu vreau sa imi scot peri albi singur dupa fiecare eveniment pentru nu vad rostul acestui fapt...

tipul care m-a lovit a recunoscut din prima vina si nu a fost nici o problema (i-a fost luat carnetul pentru asta si era constient de asta de dinainte) si chiar ii parea rau de situatie cu atat mai mult cu cat era vorba de un BMW dar asta e... ma bucur ca nu am fost cu nimeni in masina sau nu s-a intamplat ceva mai rau...

+Quote Post
c_griecoo
post Nov 23 2006, 09:06 PM
Post #3

0% BMW corupt

Member No.: 464
Car: 316i
Engine: E46 1.9 105CP

QUOTE (akajohn @ Apr 13 2006, 09:42 AM) *
ce naiba sa mai fac... alaltaieri imi fasaia admisia dar restul era OK si eu eram varza de suparat si ieri m-a lovit ala si am 2 portiere varza (nu se mai deschid)... ma tem ca daca fac spume maine ma loveste un avion pe strada...smile.gif asta e... ma duc la asiguratorii mei si rezolv problema ca doar nu o sa mor de asta si oricum masina nu e afectata in structura ei ci doar foile usilor sunt strambe si o sa mi le inlocuiasca cu toate chestiile care s-au mai stricat... asta e viata si chiar nu vreau sa imi scot peri albi singur dupa fiecare eveniment pentru nu vad rostul acestui fapt...
tipul care m-a lovit a recunoscut din prima vina si nu a fost nici o problema (i-a fost luat carnetul pentru asta si era constient de asta de dinainte) si chiar ii parea rau de situatie cu atat mai mult cu cat era vorba de un BMW dar asta e... ma bucur ca nu am fost cu nimeni in masina sau nu s-a intamplat ceva mai rau...

ce chestie si eu sunt in aceeasi situatie acum
tot cu valva PCV sau debitmetru, dar intre timp m-a lovit unu cu o masina de coca cola, si mi-a sifonat toata partea dreapta, bara, aripa, cauciuc, aparatoare noroi, usa fata, usa spate, aripa spate. merg schimbate numai fetele de usi sau usa cu totul?
nu am casco nu facusem nici actele inca.
si astia de la rca cpun ca este prea mare costul reparatiei.
tu cum ai scos-o pana la urma?

+Quote Post
florin83
post Nov 23 2006, 10:08 PM
Post #4

100% BMW corupt

Group: Root Admin
From: Bucuresti
Member No.: 13
Car: E36 325i
Engine: M50 192CP

QUOTE (c_griecoo @ Nov 23 2006, 09:06 PM) *
m-a lovit unu cu o masina de coca cola, si mi-a sifonat toata partea dreapta, bara, aripa, cauciuc, aparatoare noroi, usa fata, usa spate, aripa spate. merg schimbate numai fetele de usi sau usa cu totul?

pai cum fata? aia e pe interior.. blink.gif
se da usa jos (daca e rau si nu se poate indrepta) si iti pune alta..

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th June 2025 - 09:51 PM