![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
Cine imi recomanda si mie un electrician?
trebuie sa ma duc la ITP de vre-o luna si am o problema la pozitia pe dreapta/stop dreapta si lumina din bord....in mod sigur am un scurt pe undeva fiindca cum schimb siguranta ...o prajeste instant!!!! So heeeelllp!!! -------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
Am fost aseara la nenea electrician pe care il recomand la toata lumea...face treaba superbuna,ieftin....
din pacate problema la mine este din dulia aia care intra in far..am un scurt acolo...asta dupa ce a stat omu vreo 3 ore si a luat toate firele la puricat(unele erau in plus...de altele nu avem nevoie si le-am eliminat...de ex:fire pt remorca...) -------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 06:45 PM |