![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 101 Joined: 20-July 06 From: BUCURESTI Member No.: 390 ![]() |
Am sa incep eu
Geamuri electrice fata cu temporizator Oglinzi heliomate incalzite Stropitori parbriz incalzite Oglinzi in culoarea masinii Check control Computer de bord(obc) Ventilatie spate (fata + picioare) ABS Aer conditionat Oglinzi electrice Bancheta cu cotiera si sac de sky Faruri cu lupa Proiectoare cu lupa Tetiere spate reglabile pe inaltime Lumini pasageri spate Lemn mahon Chestia aia dintre stopurile din spate pe care este prins numarul de inmatriculare Inchidere centralizata Vopsea metalizata |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Cum fara faruri cu lupa ma? Ia arate-ne o poza ca nu te cred. Fara display-ul de sub ceasuri iarasi nu cred sa fi existat. Checkcontrol-ul stiu ca fost optional.
-------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 101 Joined: 20-July 06 From: BUCURESTI Member No.: 390 ![]() |
Cum fara faruri cu lupa ma? Ia arate-ne o poza ca nu te cred. Fara display-ul de sub ceasuri iarasi nu cred sa fi existat. Checkcontrol-ul stiu ca fost optional. ok fie , facem pariu pe o bere ![]() -------------------- E34 , 525i , M50 engine
|
|
|
![]()
|
|
Iote....
am si niste poze cu bord fara cc dar nu le gasesc ; prima oara nici eu nu am crezut k esxista fara display lcd ![]() This post has been edited by vadim_braia: Nov 14 2006, 05:28 PM -------------------- E34 , 525i , M50 engine
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 08:27 PM |