![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 746 Joined: 21-December 05 From: Ploiesti Member No.: 135 ![]() |
Trebuie neaparat sa schimb amortizoarele de pe fata si-as vrea sa-mi pun si alte arcuri, ceva semisport, ca s-o mai cobor putin. Variantele ar fi sa-mi iau bilstein, eventual pe gaz, sau alt tip de amortizor care sa nu sara de 2.5mil., sau sa dau amortizoarele mele la facut la un nene-n Brasov care cica face amortizoare pt. bajetii care se dau la vtm si care nu stiu sigur cat ia, dar cred ca sare de 1.5mil/amortizor.
-------------------- 316
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,723 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 29 Car: BMW E46 318I 2002 Engine: N42 2.0 143CP ![]() |
daca vrei ca masina sa aiba o suspensie mai ferma alege amortizorul pe gaz, ceva ieftin ar fi: gabriel, alko, sachs...ceva mai scump bilstein, kyb, monroe....dar daca vrei o suspensie mai moale si mai confortabila alege varianta pe ulei, preturile sunt un pic mai mici ca la cele pe gaz si sunt ca pret in aceeasi ierarhie ca cele pe gaz...
![]() -------------------- ex...e36 316i ex...e30 327i ex...e46 318i ex...e60 520i today just off-road - Navarone |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th June 2025 - 01:52 AM |