![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
Acum ceva timp se discuta despre formarea unui club BMW, discutiile au incetat cand raposatul bimmer si-a incetat activitatea. Revin astazi pentru a va anunta ca BMW Motorsport Club Romania a luat nastere si membri sunt asteptati. Pentru cei interesati de detalii va rog scrieti la strmf@yahoo.com
In caz ca am suparat pe cineva cu acest post... scuzele mele. Desi am intrebat daca pot scrie pe acest forum despre club am primit un raspuns evaziv din care nu rezulta nici ca se supara cineva nici ca nu se supara asa ca am decis sa postez. In caz ca cineva va sari la scandal am salvat discutia ,de pe yahoo messenger, cu persoana pe care am intrebat-o daca pot posta sau nu. Multumesc, Dan -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
ma indoiesc ca poti organiza curse legale fara un club legal, poti eventual sa te dai noaptea pe strazi, da aia o poti si fara club.
nu a spus nimeni ca intalnirile si cursele se fac la cluj, nici binnerfest nu s-a facut la bucuresti nu? si daca s-ar face la cluj cine e pasionat de curse va veni si la cluj asa cum se vine tot timpul pe aeroport la cursele legale... avantaje? 1 cand facem intalniri anuale putem avea sponsori de ex. ceea ce voi al bimmerfest nu ati putut avea..., poti organiza legal curse, prezentari, etc. acuma eu observ ca tu cam vrei sa ma imbarligi dar refuz sa ma cert cu tine, cei care sunt interesati de club vor vedea avantajele, nu inteleg ce te intereseaza in final cestia asta atata timp cat tu nici nu vrei sa intri in club... -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 03:50 PM |