![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 101 Joined: 20-July 06 From: BUCURESTI Member No.: 390 ![]() |
Am sa incep eu
Geamuri electrice fata cu temporizator Oglinzi heliomate incalzite Stropitori parbriz incalzite Oglinzi in culoarea masinii Check control Computer de bord(obc) Ventilatie spate (fata + picioare) ABS Aer conditionat Oglinzi electrice Bancheta cu cotiera si sac de sky Faruri cu lupa Proiectoare cu lupa Tetiere spate reglabile pe inaltime Lumini pasageri spate Lemn mahon Chestia aia dintre stopurile din spate pe care este prins numarul de inmatriculare Inchidere centralizata Vopsea metalizata |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
@vadim_braia: nu mai pune dotarile standard (faruri lupa (parca la e34 sunt standard), lumini pasageri spate..etc..)
eu am asa: perdeluta spate bancheta cu cotiera ventilatie spate la picioare faruri cu lupa trapa inchidere centralizata si chestii care vin standard la ix, dar optionale la celelalte e30-urile: abs servodirectie scaune sport |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 101 Joined: 20-July 06 From: BUCURESTI Member No.: 390 ![]() |
@vadim_braia: nu mai pune dotarile standard (faruri lupa (parca la e34 sunt standard), lumini pasageri spate..etc..) eu am asa: perdeluta spate bancheta cu cotiera ventilatie spate la picioare faruri cu lupa trapa inchidere centralizata si chestii care vin standard la ix, dar optionale la celelalte e30-urile: abs servodirectie scaune sport Geamuri electrice fata cu temporizator - optional Oglinzi heliomate incalzite - incalzirea e optional Stropitori parbriz incalzite - optional Oglinzi in culoarea masinii - optional Check control - optional Computer de bord(obc) - optional Ventilatie spate (fata + picioare) - optional ABS - optional Aer conditionat - optional Oglinzi electrice Bancheta cu cotiera si sac de sky - optional Faruri cu lupa - optional ( am sa pun niste poze ) Proiectoare cu lupa - optional Tetiere spate reglabile pe inaltime - optional Lumini pasageri spate Lemn mahon - optional Chestia aia dintre stopurile din spate pe care este prins numarul de inmatriculare - optional Inchidere centralizata - optional Vopsea metalizata - optional -------------------- E34 , 525i , M50 engine
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 09:36 PM |