![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
Am o problema si respectiv de ceva vreme am observat ca am apa in portbagaj in 2 locuri: 1 in stanga acolo unde este adancitura aceea chiar in spatele rotii, si am destul de multa, si mai am pe podeaua portbagajului dar acolo e destul de putina
are cineva idee pe unde se infiltreaza apa aia acolo? -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
QUOTE (dust) mersi de sfaturi, da am trapa, pasajul rotii este beton, nu am strop de rugina pe masina deci ramane chederul de la stop (care sa fiu sincer e si banuiala mea ca am dus masina la vopsit si sigur nu au pus aia stopurile cum trebuie) sau daca nu trapa...
remedieri pentru scurgerea de la trapa va rog? trapa stiam ca are si ea niste santuri pentru scurgera apei, care se mai colmateaza. asta daca toate garniturile sunt ok. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 08:11 PM |