![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Salutare la toti!
Aseara a ajuns si Florin (Interceptor) la mine aici in Iasi. Si dupa cum zice si titlul, se va naste E28_ul meu, din cenusa. Tocmai aici vroiam sa ajung, si anume la faptul ca, de fapt cenusa despre care toti mecanicii de aici din Iasi, mi-au spus ca se afla E28_ul, nu prea exista. Probabil ca pentru ei o astfel de masina este un OZN, daca mi-au spus ca totul este varza, si se mira cum de mai merge si cum de nu a cazut totul de pe ea. In fine mare parte din topicul cu lista de cumparaturi, nu este necesar sa schimb, ce bucse brat spate, ce bielete spate, nimic frate din toate astea. Normal ca sunt bucuros, ca ma costa si pe mine mai putin. Faza e ca la cate piese a adus Florin (Interceptor) pentru mine, a crezut ca se va intalni cu o fantoma a vreunui E28. Am sa va tin la curent cu reparatiile, si ce anume schimb la ea. Oricum, tin sa multumesc pe aceasta cale, intregii comunitati de bimmeri, pentru ca daca nu erati voi, nu stiu ce m-as fi facut. Bafta la toti, si aveti grija de E28_urile voastre. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
Vreau drepturi de autor!!!! :crybaby: :crybaby:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 08:20 PM |