![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
Incep acest topic in care va rog sa recomandati situri, publicatii auto care v-au placut, alaturi de citeva comentarii
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
ai ca sa oprit ploaia.
si uite asa putem sa dam cateva sute de replici fara rost .CA TINE de exemplu.idee e urmatoarea.daca tot am ajuns in stadiul asta. incearca s afi mai rezervat in a posta numai ce ti trece prin cap cand iti vine sau ceva de genul asta.gandeste te ca mai suntem si noi si am vrea sa vedem si ceva de calitate de la tine nu numai cuvinte .stii si tu banuiesc calitate nu cantitate.daca ne apucam sa postam toti ca tien crezi ca am avea timp sa mai citim ,sau ne ar face placere ce citim? oricum am impresia ca sunt singurul care ma deranjeaza faptul ca s edau reply uri asa ca sa se dea. soo incerc sa ti spun ca nu vreau sa te supar sau sa te cert.doar te rog daca poti sa fi on topic si sa nu raspunzi doar asa ca sa raspunzi .cand o mai fi vr eo intalnire si vi o sa ti si explic.: ![]() pana atunci nu injura prea atre ca te cert ,dar si pe mine me enerveaza reply urile tale de un numar .mare . -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 01:42 PM |