![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
as vrea sa reconditionez un set de jante ce au o "buza" mai lata si pe care au aparut puncte de la pietricele, mici zgarieturi etc.
nu vreau sa le vopsesc, deoarece marginea lor are aspect de metal polizat si lacuit. nu as vrea sa pierd aspectul original, asa ca m-am decis sa caut pe cineva care sa le poata reconditiona sau macar sa ma indrume pe calea corecta |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Florin> Te duci in targ la aia cu vopsele si le cer paint remover. Si ei iti vor da PAINT REMOVER BODY 700, depinde cat vrei au la cutie mica cum are bucis si la cutie mare, cum am eu. E cateva sute de mii, nu mai tin minte exact.
Bucis>Omul e din Bacau, asa ca nu pot sa-i fac nici o oferta si la lucrarea care vrea el s-o faca la roti inca nu ma bag. (cu polishat, nichelat, etc.) -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 02:05 PM |