![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 74 Joined: 23-July 06 From: Constanta Member No.: 392 Car: E28, E34 Engine: M50 2.0 150CP ![]() |
O clipa de neatentie :crybaby: ...si gata...o vand
![]() E28, 518i, 4 cilindri, 105CP/1160kg, avariata fata...mi s-a cerut cam 1000euro sa o repare ![]() Masina este impecabila estetic si functional (era impecabila inainte de a pati-o), bucse, pivoti, amortizoare noi noute...tot ![]() Nu vreau sa o dau pe bucati... In plus mai dau la ea si 4 portiere complete, 2 aripi de fata, jenti de aliaj pe 14 cu cauciucuri pe ele... -------------------- Un BMW ramane tot BMW...orice i-ai face...si e construit strict pentru placerea de a conduce :)....si pentru siguranta ocupantilor ;)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
QUOTE (iulian518i) cate telefoane nu am primit de la anunturile din ziar si i-am refuzat... asta e daca ne incredem in promisiuni... naivul din mine a primit inca o palma
Iulian, e normal sa fii frustrat, atunci cand se anuleaza un deal aproape sigur. Totusi, eu cred ca 84HOT a fost sincer, iar motivatia lui este cat se poate de pertinenta: este absolut normal ca, intr-o familie, sa iei deciziile importante de comun acord cu sotia. Pe de alta parte, din faptul ca ai primit atat de multe telefoane la anunturile din ziar, trag concluzia ca vei gasi foarte usor cumparator pentru masina, deci nu ai de ce sa-ti faci probleme. Ar fi fost intr-adevar ingrijorator daca 84HOT era singurul tau cumparator potential - dar, din postul tau de mai sus, rezulta in mod evident ca nu este cazul. In fine, o concluzie universal valabila: atunci cand ai ceva de vanzare singurul principiu care se adopta este primul venit, primul servit. "Rezervarile" se fac numai cu plata unui avans. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 01:54 PM |