![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 74 Joined: 23-July 06 From: Constanta Member No.: 392 Car: E28, E34 Engine: M50 2.0 150CP ![]() |
O clipa de neatentie :crybaby: ...si gata...o vand
![]() E28, 518i, 4 cilindri, 105CP/1160kg, avariata fata...mi s-a cerut cam 1000euro sa o repare ![]() Masina este impecabila estetic si functional (era impecabila inainte de a pati-o), bucse, pivoti, amortizoare noi noute...tot ![]() Nu vreau sa o dau pe bucati... In plus mai dau la ea si 4 portiere complete, 2 aripi de fata, jenti de aliaj pe 14 cu cauciucuri pe ele... -------------------- Un BMW ramane tot BMW...orice i-ai face...si e construit strict pentru placerea de a conduce :)....si pentru siguranta ocupantilor ;)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 23-June 06 From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca Member No.: 358 ![]() |
Sincer imi pare foarte-foarte rau. Exact asa am patit si eu, am crezut din toata inima ca-l voi putea lua, pana mi-a luat piuitul... DAp... Nu am ce comenta, mai ales ca am deja unua veche dupa care primesc reprosuri exact cum spunea iulian325... toti rad de mine ca ce masina veche am... inafara de cativa cunoscatori, care se mai mira ca are inca linii drepte masina... Apropo, acu sta masina in service la schimbat rulmentul de presiune, si s-ar putea sa am probleme cu priza de la cutie... :crybaby: Daca o sa ajung pe la mare am sa te sun sa vorbim. Dar anul asta nu prea mai am sperante...
-------------------- I love my BMW
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 02:11 AM |