IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> 320d, staturi de cumparare
Vlad_E30_E46
post Aug 20 2006, 08:35 PM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
From: Pitesti
Member No.: 255

ce parere aveti despre http://www.autovit.ro/html/3/9/7/2/393972.php
stiti ceva despre el? cum vi se pare pretul?
merci anticipat de raspunsuri

Imi cer scuze dk am pus intrevbarea de 2 ori.....

--------------------
I love BMW !
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Vlad_E30_E46
post Aug 21 2006, 06:29 PM
Post #2

0% BMW corupt

Group: Members
From: Pitesti
Member No.: 255

pt florin: vorbind de un sofer normal din germania 10-20mii s-ar putea sa fie cam putin....; am trimis un mail si oamenii zic ca masina e adusa de ceva vreme din germania dar a rulat si in tara.....deci asa s-ar mai justifica ca ar fii facuti doar 65mii, ca soferii de aici fac max20mii pe an, desi multi depasesc si nr asta....
alte detalii:km reali zic ei, fara accident, rulaj si aici si afara, ft putin negociabil, fara garantie....ca parc macar la misto trebuia dat asa pt cutie si motor zic eu; Oricum nush d c am trimis mailul ca stiam raspunsurile astea dinainte:)
Pt CAT: as pleca in septembrie cu un baiat care se ocupa cu asa ceva, stie si germana, sa caut unul asemanator adik:320d, dupa 2002(150cp), un pic dotat asa, de bun-simtz, km cat mai putini. Intrebarea care se pune este: Gasesc unul mai bun raport calitate/pret decat asta?
Sa nu va ganditzi ca mi-a picat pe el si gata, dar sincer, la banii astia sa zicem 15000, cu ceva dotari(kit M, piele, jante 17, km astia dk sunt reali---ceea ce aflu oricum) mi se pare ft buna oferta chiar si fara garantie, ca oricum nu-l iei fara test motor, chiar test general!!!
deci:gasesc unul mai bun, si destul de repede(adik sa nu stau cu saptamanile p-acolo, ca asa stiu ca poate pica unul) la persoana , poate si parc in germania, care adus aici sa-mi vina in banii astia(15000) ???

--------------------
I love BMW !
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 05:31 PM