![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 74 Joined: 23-July 06 From: Constanta Member No.: 392 Car: E28, E34 Engine: M50 2.0 150CP ![]() |
O clipa de neatentie :crybaby: ...si gata...o vand
![]() E28, 518i, 4 cilindri, 105CP/1160kg, avariata fata...mi s-a cerut cam 1000euro sa o repare ![]() Masina este impecabila estetic si functional (era impecabila inainte de a pati-o), bucse, pivoti, amortizoare noi noute...tot ![]() Nu vreau sa o dau pe bucati... In plus mai dau la ea si 4 portiere complete, 2 aripi de fata, jenti de aliaj pe 14 cu cauciucuri pe ele... -------------------- Un BMW ramane tot BMW...orice i-ai face...si e construit strict pentru placerea de a conduce :)....si pentru siguranta ocupantilor ;)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
din pacate inteleg situatia...
de cind mi-am luat 325ix(visul meu din ultimii 20 ani) am zilnic parte de reprosuri, scandal etc. cind cumpar piese sau o repar...(hirb, caruta, tigaie- uite ceilalti au masini noi - octavia , golf, a3, astra...-doar un nebun umbla cu vechitura asta..) apoi ironiile vecinilor(loganisti)- repari la m3? e dificil in conditiile din ro sa mentii o masina veche in stare buna- oricum parca toti vor sa-ti puna bete in roate... pacat pacat :crybaby: |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 01:47 AM |