![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 74 Joined: 23-July 06 From: Constanta Member No.: 392 Car: E28, E34 Engine: M50 2.0 150CP ![]() |
O clipa de neatentie :crybaby: ...si gata...o vand
![]() E28, 518i, 4 cilindri, 105CP/1160kg, avariata fata...mi s-a cerut cam 1000euro sa o repare ![]() Masina este impecabila estetic si functional (era impecabila inainte de a pati-o), bucse, pivoti, amortizoare noi noute...tot ![]() Nu vreau sa o dau pe bucati... In plus mai dau la ea si 4 portiere complete, 2 aripi de fata, jenti de aliaj pe 14 cu cauciucuri pe ele... -------------------- Un BMW ramane tot BMW...orice i-ai face...si e construit strict pentru placerea de a conduce :)....si pentru siguranta ocupantilor ;)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 23-June 06 From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca Member No.: 358 ![]() |
hai lasa-ma putin sa ma gandesc, si poate o cumpar eu intreaga!. Ok? Nu te grabi sa o dezmembrezi. Lasa-ma o saptamana sa ma gendesc, sa ajung acasa, ajung lunea viitoare in romania, trimite-mi niste poze interior, spate, confirma-mi te rog daca toate piesele pe care le-ai schimbat sunt intacte... acolo la lovitura nu sunt indoite telescoape...etc? sa vad cu cat as putea sa o aduc la cluj... cat ar costa platforma... daca gasesc vre-un prieten cu platforma... etc... Niste informatii clare despre starea motorului dupa accident, e lovit sau nu, ce este atins ce nu... pentru ce ti-au cerut 1000 euro la reparatie? Scrie-mi pe gti_bernard@yahoo.com, s poze pls. Deci e 1987? Am si eu ceva piese de e28 pe care le-as putea folosi la reparatie... poate reusesc sa pun masina din nou pe picioare. Ok? Ultimul tau pret e destul de atractiv. Deci te rog asteapta putin... Am nevoie si eu de niste informatii, pentru ca sa nu arunc pe geam niste bani, dar ma intereseaza, si vei fii si tu mai fericit ca nu s-a dezmembrat masina pe care ai lucrat. Stiu cum te simti, ca eu am dat cu spatele intr-ul stalp in Martie, exact dupa o luna dupa ce am facut reparatie capitala...vopsit etc... si imi vinea sa plang!!!!! serios... nu radeti aproape am plans! Deci scrie-mi toate detaliile si poze nu numa unde e accidentata. Detalii despre piese necesare pentru reparat... Si cred ca o voi reface.
-------------------- I love my BMW
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 02:16 AM |