![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 74 Joined: 23-July 06 From: Constanta Member No.: 392 Car: E28, E34 Engine: M50 2.0 150CP ![]() |
O clipa de neatentie :crybaby: ...si gata...o vand
![]() E28, 518i, 4 cilindri, 105CP/1160kg, avariata fata...mi s-a cerut cam 1000euro sa o repare ![]() Masina este impecabila estetic si functional (era impecabila inainte de a pati-o), bucse, pivoti, amortizoare noi noute...tot ![]() Nu vreau sa o dau pe bucati... In plus mai dau la ea si 4 portiere complete, 2 aripi de fata, jenti de aliaj pe 14 cu cauciucuri pe ele... -------------------- Un BMW ramane tot BMW...orice i-ai face...si e construit strict pentru placerea de a conduce :)....si pentru siguranta ocupantilor ;)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Imi pare sincer rau de cele intamplate.
Ma bucur ca ai ajuns sa scrii cele intamplate, si ca ai scapat cu bine din toate acestea. E un singur lucru, care ma macina, ca sa spun asa, si anume faptul ca eu sunt momentan in situatia ta, de dinainte de schimbul a tot ce inseamna componente fata (directie, bucse, amortizoare, curele etc.). Ma gandesc dupa ce fac acest schimb, sunt sanse sa.... Poate e mai bine sa o las asa, sa ma uit la ea (E28), de sus de la balcon, ca oricum nu merg cu ea, dar macar e intreaga. In fine, sa speram ca nu. Am vorbit cu user_ul iNTERCEPTOR de piese pt. E28_ul meu, si sper sa o rezolv cu el, dar ma gandeam ca daca, nu fac toate tranzactiile cu el, sau mai trebuie sa completez cu piese pe care el nu mi le poate aduce, as putea sa cumpar de la tine? In principiu, pe mine ma intereseaza tot ce inseamna FATA, SPATE(bucse, amortizoare, flanse, placute frana, directie). As putea sa cumpar de la tine? Se potrivesc multe din piese. daca nu chiar toate. p.s. am discuri pe spate! -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 02:04 AM |