![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 74 Joined: 23-July 06 From: Constanta Member No.: 392 Car: E28, E34 Engine: M50 2.0 150CP ![]() |
O clipa de neatentie :crybaby: ...si gata...o vand
![]() E28, 518i, 4 cilindri, 105CP/1160kg, avariata fata...mi s-a cerut cam 1000euro sa o repare ![]() Masina este impecabila estetic si functional (era impecabila inainte de a pati-o), bucse, pivoti, amortizoare noi noute...tot ![]() Nu vreau sa o dau pe bucati... In plus mai dau la ea si 4 portiere complete, 2 aripi de fata, jenti de aliaj pe 14 cu cauciucuri pe ele... -------------------- Un BMW ramane tot BMW...orice i-ai face...si e construit strict pentru placerea de a conduce :)....si pentru siguranta ocupantilor ;)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 74 Joined: 23-July 06 From: Constanta Member No.: 392 Car: E28, E34 Engine: M50 2.0 150CP ![]() |
QUOTE (Robert) Imi pare rau pentru ce s-a intamplat.
Si mai trist, pagubele sunt destul de serioase. Parerea mea personala (m-as bucura sa fie infirmata de realitate) este ca nu vei putea sa vinzi masina, in starea in care este, pentru o suma de bani rezonabila. Probabil ca ai doar doua variante, pentru a recupera cat mai mult: - fie o repari, sperand ca dupa aceea sa o poti vinde cu cel putin EUR 2000; - fie o dezmembrezi - este posibil ca, pe bucati, sa obtii mai mult decat intreaga, in starea de acum. De reparat nu poate fi vorba...pt ca oricum vroiam sa o dau...si daca o repar, ceva pe la 1000euro ma duc....si oricum la revanzare nu scot mai nimic...si mai ramane varianta dezmembrare...o sa incerc la un cateva centre de dezmembrari sa vad ce-mi ofera aia pe ea...daca nu...deschid eu centru de vanzari in fata blocului..poate dupa Sf.Maria....deja am comenzi pentru portiere, cutie de viteze, bord, husele de pe scaune ![]() Chestia cea mai dureroasa e ca-i stransesem fiecare surub cu mana mea, stiam instalatia electrica, toate modificarile aduse de mine....etc....si mi-e greu psihic sa o desfac...dar speranta ca poate altfel nu o schimbam....cert e ca daca nu era bmw...in conditiile date eram...altfel..nu intreg RECOMAND tuturor, mai ales BMW-listilor (avand in vedere ca sunt masini puternice, sportive) sa poerte CENTURA DE SIGURANTA...nici un air-bag nu va tine cum tine centura...eu am contuzii(vanatai) pe coapse de la cat de tare m-a tinut centura in scaun la impact.... QUOTE (Robert) In situatia asta sunt si eu. Un accident mai serios, si practic am aruncat totul pe geam.
Sorry pt tine...nici sa o dezmembrezi nu ai mai putut...sa-ti alini suferinta? De fapt, ceea ce e mai important e viata umana...m-am convins si eu in urma acetui accident al meu..ma bucur ca sunt ok, sunt mahnit ca s-a intamplat asa, mai ales ca cu doar cateva zile in urma fusesem la munte si masina se comportase excelent...si pe autostrada, si pe serpentine....dar daca un E28 din 1987 a fost atat de bun....ma gandesc ca un an mai nou de fabricatie aduce plus de confort si siguranta..... -------------------- Un BMW ramane tot BMW...orice i-ai face...si e construit strict pentru placerea de a conduce :)....si pentru siguranta ocupantilor ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 02:08 AM |