![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
as vrea sa reconditionez un set de jante ce au o "buza" mai lata si pe care au aparut puncte de la pietricele, mici zgarieturi etc.
nu vreau sa le vopsesc, deoarece marginea lor are aspect de metal polizat si lacuit. nu as vrea sa pierd aspectul original, asa ca m-am decis sa caut pe cineva care sa le poata reconditiona sau macar sa ma indrume pe calea corecta |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
QUOTE (CAT) buza aia nu e nichelata, e polizata...
ma gandeam ca ar fi o varianta de repolizare / slefuire a buzei respective, dupa care sa fie din nou lacuita... :retard: da, buna varianta, da' cine iti face asa ceva la noi? + ca folia aia sau lac , ce dreaq e e f f f tare, am incercat odata sa scot de pe niste jante care erau incalzite si nu mai aveau pe alocuri folia aia (lac) si nu am resuit -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 03:44 PM |