![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
ceasul rau , pisica neagra, primul meu accident...
sunt curios cam cat vor costa reparatiile. deocamdata motorul e ok, doar fatza e praf. radiatoarele nu sunt sparte dar sunt deformate. airbagul de la sofer s-a deschis iar parbrizul e fisurat. eu am o arsura pe antebrat de la frecarea cu airbagul. interesant unde au ajuns farurile si partea aia metalica dintre ele , unde se prinde capota... faceti vreun pronostic cat va costa sa fie din nou pe strada :unibrow: ? la inceputul saptamanii viitoare ar trebui sa fie facuta evaluare . abia astept. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
nu
din fabrica a avut doar suspensia. cel care l-a avut in Germania i-a pus doar fata de M . in ceea ce priveste ornamentele alea din jururl proiectoarelo, se pare ca asa sunt in noua versiune, datorita unei prize de aer care se afla langa proiectorul dinstanga. exista si varianta cu ambele ornamente mari, dar cred ca voi alege upgrade-ul si voi fixa o mica plasa care sa acopere golul ramas. tuning ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 09:34 PM |