![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Vinde un prieten o masina care isi merita banii. 9000 euro adica.
QUOTE acceleratie 0-100 km -8.6 sec :unibrow:
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
QUOTE (GicaContra) Asa cum tu zici ca eu sunt jigodie, si eu pot sa zic la fel despre tine pentru ce ai scris pe aici, deci ar trebui sa ne fulgere pe amandoi. Asa cum cunoscutii tai vorbesc numai de bine despre tine, la fel si cei care imi sunt prieteni pot spune acelasi lucru despre mine. Ce spun altii, chiar nu ma intereseaza.
Culmea e ca noi doi pana acum nu ne-am intersectat foarte mult pe vreun forum. Cand ai primit suspend prima data, la interventia lui Bunilla ti l-am ridicat chiar in aceeasi zi. Recent aceeasi chestie la interventia lui Kane. Nu stiam ca tu esti vigilante pe internet, razbunatorul asupritilor. Macar daca o faceai cu stil, dar n-ai dovedit decat o vulgaritate respingatoare. Nu vreau sa intervin in petrecerea voastra, dar cum ai scris aici ma duce gandul ca incepeti sa va moderati singuri. :thumbsup: @ALL: Libertate de exprimare nu inseamna sa jignesti pe altcineva, asa ca inainte sa mai umpleti spatiul asta care pentru unii inseamna ceva mai mult decat un cos de gunoi sau wc public cu diverse dejectii literare, va invit sa o faceti pe privat. Nu trebuie sa citim noi tot felul de chestii care nu au legatura cu conditia umana doar pentru ca aveti voi nervi sau nush cine v-a suparat si aveti ocazia sa scrieti pe un gard "Ghe face asta si e din regnul asta." @Dust: chiar daca esti nervos, poti sa-i faci spam cu diverse mesaje celui care ti-a provocat neplaceri. Daca ai nevoie de public fa-o pe fight club, si fa-o cu stil. Cu alt stil decat asta pe care l-ai incercat pana acum. Macar sa fie funny, nu scabros. Asa cum am mai scris si in alt post, cuvintele care nu-si au rostul nici macar pe peretii WC-urilor de pe autostrada vor fi inlcuite cu ***. Din pacate propozitiile care vor contine prea multe bip-bip vor ramane fara nici un inteles. Dar nu e nici o pierdere. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 06:53 AM |