![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Vinde un prieten o masina care isi merita banii. 9000 euro adica.
QUOTE acceleratie 0-100 km -8.6 sec :unibrow:
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 90 Joined: 3-November 05 Member No.: 85 ![]() |
QUOTE (Alex_55) si inca ceva, pe tine nu te bat dumnezeu cand esti asa *******?? este pacat ca strici un forum asta e pacat si era un forum destul de bun... nu stiu daca are rost sa mai tot o ard in discutii cu tine ca nu ajung la nici un final ne putem injura si jignii la nesfarsit dar nu are rost sa tot discutam asa.
iti doresc multa sanatate si numai bine Asa cum tu zici ca eu sunt jigodie, si eu pot sa zic la fel despre tine pentru ce ai scris pe aici, deci ar trebui sa ne fulgere pe amandoi. Asa cum cunoscutii tai vorbesc numai de bine despre tine, la fel si cei care imi sunt prieteni pot spune acelasi lucru despre mine. Ce spun altii, chiar nu ma intereseaza. Culmea e ca noi doi pana acum nu ne-am intersectat foarte mult pe vreun forum. Cand ai primit suspend prima data, la interventia lui Bunilla ti l-am ridicat chiar in aceeasi zi. Recent aceeasi chestie la interventia lui Kane. Nu stiam ca tu esti vigilante pe internet, razbunatorul asupritilor. Macar daca o faceai cu stil, dar n-ai dovedit decat o vulgaritate respingatoare. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 01:05 AM |