![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Vinde un prieten o masina care isi merita banii. 9000 euro adica.
QUOTE acceleratie 0-100 km -8.6 sec :unibrow:
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 90 Joined: 3-November 05 Member No.: 85 ![]() |
QUOTE (Alex_55) Te roade gelozia ? din cauza asta ai atitudinea aia pe forum ? esti invidios ? ca altii au si tu nu ai ? care este problema ta ? am bani sa iti dau si tie daca vrei nu e problema ca doar esti o tarfa te platesc daca vrei...
Da ma, m-ai prins, sunt foarte invidios pe astia cu bani mai multi ca mine si de asta ii zbor pe toti. Bah, te bate dumnezeu daca te mai dai bogat si le zici altora ca sunt sclavi saraci, asa cum poate ma bate si pe mine ca ma mai dau sarac cinstit si muncitor. M-ai plictisit, m-am coborat la nivelul tau de copil si deja discutia a ajuns de gradinitza. Eu zic sa ma ignori in continuare si fa-ti prieteni de joaca pe aici, eventual spune-mi pe cine sa iti mai trimit sa nu te plictisesti cu M3-ul tau printre ursuletii de aici. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 06:23 PM |