![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
se vinde un V3 Black, 256.000 culori, 65.000 culori pe ecranul extern, dual foto and video camera cu 2 mega pixeli , Mp3 player, si o gramada de optiuni misto, complet cu incarcator, hands-free, kit pentru pc, cd de instalare, garantie, merge pe orice retea.
4.700.00 negociabil. -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
poate sa fie 1 miliard, eu l-am primit cadou si vreau sa-l dau, ultimul pret 4.500.000, cine-l ia daca nu e multumit de el ii dau banii inapoi ca sa nu zica nimeni ca trag tzape
daca nu-l vrea nimeni sa-l ia naiba il pun in cutie si in dulap cu el P.S stiu ca vrei sa ma ajuti man da asa nu mai am nervi de el ca imi vine sa urlu ![]() -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 01:06 PM |