![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
1. burdufuri planetare 4 la numar (eventual planetare cu totul)
2. brate inferioare fata (dreapta si stanga) 3. directie: tot ! 4. flansa cardan 5. bieletele anti-ruliu (fata - spate) 6. bucse bara de torsiune fata 7. 4 bucse spate : 2 stanga + 2 dreapta -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
daca vrei o lista de preturi completa, pentru tot ce ei de schimbat, trimite un e-mail la epa@epa.ro si la vanzari@augsburg.ro
in capul listei precizeza modelul masinii si VIN-ul. eu asa procedam, si am primit raspuns in aceeasi zi, tot pe mail, cu toate preturile si specificatia "sunt pe stoc" sau cat dureaza pana vin piesele. asta pentru piese noi. p.s. flansa de cardan nu mai stiu exact daca a fost 80 ron sau 120 ![]() p.p.s la e 34 exista o bara stabilizatoare (intermediara de directie) pe care a trebuit sa o schimb pentru ca avea invelisul de teflon dus si abia se mai tineau bucatile. noua era peste 1 mil, dar se poate teflona in ateliere care fac asta, si costa doar vreo 4-5 sute, cu garantie. atelierul la care mi-a facut mecanicul bara era prin colentina. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 06:20 AM |