![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,723 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 29 Car: BMW E46 318I 2002 Engine: N42 2.0 143CP ![]() |
Mda, se pare ca am o elice de ventilator noua....nu am cumparato, am primito cadou....sa-mi traiasca....
![]() ![]() -------------------- ex...e36 316i ex...e30 327i ex...e46 318i ex...e60 520i today just off-road - Navarone |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Am pus azi discurile pe spate.
Toate au mers foarte smooth exceptand momentul in care am constatat ca-mi lipseste un pumn de arculete si momentul in care am rupt un burghiu,un torx,o surubelnita si inca un burghiu incercand sa scot un surub blocat in suportul de etrier de pe partea stanga...si drept urmare am facut rost de alt etrier cu totul si arculetele vinovate. ![]() Am avut noroc ca avand un diferential "plangacios" suruburile de la planetare au fost unse constant de-a lungul timpului si au iesit fara bataie de cap. Acum, in sfarsit am si eu o frana de mana care poate sa blocheze rotile in mers si mai ales, franeaza egal pe stanga si dreapta. Nu stiu daca e vorba de Placebo sau altceva dar cat am apucat sa merg pana acasa am sesizat o imbunatatire sensibila a franarii si chiar pot sa spun ca a meritat fiecare banut. -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 12:37 AM |