![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Vinde un prieten o masina care isi merita banii. 9000 euro adica.
QUOTE acceleratie 0-100 km -8.6 sec :unibrow:
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() BimmerfestGirl ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 694 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 11 Car: E36 320i ![]() |
QUOTE (Darren) Eh, Robert, nu dadeam in ingineri, ma gandeam la tipul care inginereste pe la Quality Control. Mecanic nu puteam sa-i zic.
Mie mi-e greu sa cred ca un arbore cotit care trece de QC de la BMW se va rupe vreodata in utilizare normala. Cu toate astea, nu-mi explic cum se poate rupe un arbore.. decat daca materialul a avut defect din fabricatie. Atunci.. QC mai da gres? Totusi, rezistenta materialelor la piesele unui motor BMW nu le verifica nea'Mitica cu ruleta, ci banuiesc ca sunt testate cu niste utilaje pe baza de ultrasunete, laser, etc. hmm.. daca-ti spun ca noul motor ( SH din 2002 adus de afara ) a patit dupa mai putin de 1 luna acelasi lucru? :retard: .. asta iti vine sa crezi? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 07:47 AM |