![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 35 Joined: 17-April 06 From: Bucuresti Member No.: 257 Car: E30 Engine: M42 1.8is 136HP ![]() |
Cine doreste un ursuletz in super stare? Masina e fabricatie 1988 (stopuri mari), berlina, albastrtu metalizat. Caroseria si vopseaua sunt originale. Tehnic, masina este in stare excelenta. Are scaune de seria 5 (E34), diferential autoblocant, inchidere, alarma, servo directie (n-are curea si lichid), geamuri electrice fata etc. Pretz: 3500 EUR
Pt detalii ma gasiti si la tel: 0727229828 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 35 Joined: 17-April 06 From: Bucuresti Member No.: 257 Car: E30 Engine: M42 1.8is 136HP ![]() |
Daca tot v-am provocat si tot nu se anuntza nimeni interesat de mashina am sa ma bag si eu la pareri si explicatzii.
In privintza UE sunt de acord cu TiL. Ne va baga cu fulgi cu tot cat de repede va putea. In privinta acestor taxe situatia sta dupa cum urmeaza: in caz ca nu raman asha, nu vor fi, oricum, diferentze mari. Adica daca dupa ce-am scris eu mai sus un urs de 2.0 va cere la prima inscriere peste 5000 de euro + alte taxe, in caz ca se schimba ceva nu va fi mai mult de 500 de euro in minus. Si asta in cel mai optimist scenariu. Exista tari din UE in care taxele astea sunt si mai mici si mai mari. Depinde de societatea civila si de sindicatele de la ei(si de altele evident).... La noi e foarte simplu: societatea civila(automobilistica) nu este si nu va fi intrebata iar sindicate care sa-i apere pe cei multi si prosti...nu este....Drept urmare, o mana de oameni, mai exact cunoscuti sub denumirea de "Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme" (APIA) fac presiuni shi lobby pentru nishte taxe peste posibilitatea omului de rand. De ce? Evident pentru a-si vinde produsele si serviciile la care priimesc gramezi de reduceri si reveniri de TVA taxe vamale etc. Ganditi-va ca ACR-ul, care intr-un fel, macar teoretic, reprezinta automobilistii romani, a cerut Presedintelui sa nu promulge Codul Fiscal si s-a scandalizat de taxele astea.... si de-abia daca a aparut o stire ratacita intr-un ziar despre asta. Pe scurt: APIA are interes, bani si pile sa sustina aceste taxe iar UE nu poate face mare lucru. Singura regula care ar putea fi incalcata este "libera circulatie a marfurilor". Asta spun cei care se opun taxelor. Ori aici este discutabil.... si va fi la alegerea, partiala, a aleshilor nostri.... :nod: Interesul celor putini este infinit mai important decat al celor multi...zace scris undeva in istorie ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th July 2025 - 07:33 AM |