![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Vinde un prieten o masina care isi merita banii. 9000 euro adica.
QUOTE acceleratie 0-100 km -8.6 sec :unibrow:
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
QUOTE (ccc) Masina e f. frumoasa, dar eu n-as renunta la e36 pt. ea. Cel putin nu la al meu.
QUOTE (florin83) si mie imi place, dar la fel.. n-as renunta la e36 pt ea
Mey, nu v-a pus nimeni sa renuntati la BMW-ul pe care il detineti pt masina asta. Dar daca as avea banii astia, mi-as lua Alfa asta cu ochii inchisi decat sa-i dau pe o pisica din 97-98. 525da, multumesc pentru descrierea diferentelor dintre Alfa si BMW. Si mie imi place feeling-ul de "pericol" pe care il simti in Alfa, plus ca turometrul zici ca e de motocicleta, asa vioi e. (Si se simte rezultatul turatiilor f. bine, nu patineaza ambreiajul ![]() QUOTE (Robert) GicaContra, genul acesta de posturi (precum cel de mai sus), bine scrise, cu continut interesant si la subiect, stiam (de "dincolo") ca te caracterizeaza.
De data asta, thumbs up din partea mea! :thumbsup: si din partea mea. (pe masura ce citeam nu-mi venea sa cred ca te-ai abtinut sa faci caterinca ![]() Din pacate s-a dat (era si normal la banii astia si la cum se prezinta masina), asa ca altcineva se va bucura de ea incepand chiar de azi. :drool: -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:49 AM |