![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Vinde un prieten o masina care isi merita banii. 9000 euro adica.
QUOTE acceleratie 0-100 km -8.6 sec :unibrow:
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 246 Joined: 21-October 05 Member No.: 43 ![]() |
Am trecut la BMW din intamplare.Am avut mai multe masini, iar Alfa 156 mi-a placut pentru ca raspundea foarte prompt la comenzi si se conducea extrem de usor.Ca sa accelerez plecand de la stop trebuia doar sa incordez putin degetul mare de la picior, cand apasam acceleratia si turometrul trecea de 3500 masina arata tot ce poate,parca zvacnea.Mi s-a atras atentia cand am luat-o ca masinii ii place sa fie accelerata,sa nu o tin subturata.Volanul se misca usor,puteam face manevre cu podul palmei.Frana foarte bine.Nu am avut ce sa ii reprosez,a fost o masina foarte buna, mi-a placut mai mult decat Alfa 147 selespeed care , desi mai desteapta electronic , nu avea acelasi nerv,la motor de aceeasi capacitate.
S-a considerat ca o masina mai mare ar fi mai sigura in traficul haotic bucurestean si atunci am condus pentru prima oara un BMW, cel pe care il am acum fiind si singurul pe care l-am incercat.Dupa primele sute de metri am constatat ca e mai grea,ca nu are demarajul atat de rapid cum mi se parea a fi avut Alfa (lucru explicabil avand in vedere cutia automata si motorizarea diesel de la E39) si ca..nu mai tine manevra cu podul palmei.Cand m-am obisnuit cu comenzile am indraznit sa apas un pic acceleratia si s-a auzit inconfundabilul "vrrrrrruuuummm" si am stiut ca sunt la volanul unei MASINI ![]() La drum intins, Alfa ma tinea mult mai tensionata, la 130 km/h simteam ca am viteza mare, ceea ce in BMW se simte dupa 150.Senzatia de siguranta si stabilitate a BMW-ului si felul in care sta pe sosea sunt net superioare Alfei. Conduc masina asta de 5 ani si nu m-a dezamagit niciodata,ba m-a ajutat sa raman intreaga odata cand m-a lovit un dement. Nu cred ca sunt eu persoana potrivita care sa poata face o analiza mai detaliata si mai tehnica, pentru ca eu nu am exploatat cu siguranta nici una din cele doua masini la realul lor potential, ceea ce am scris aici sunt doar parerile mele strict personale, ca sa nu mai vb ca sunt parerile "femeii la volan" ![]() ![]() ![]() Il rog pe Darren sa scuze off-topicul. -------------------- E 39,525dA,2001
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 04:24 PM |