![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 58 Joined: 31-October 05 From: Banana-Land Member No.: 74 ![]() |
Asaaa...
Deci... Vand angel-eyes... asta se stie... Acum oferta: 1. CCFL - pret 250 RON 2. LED - pret 210 RON (pe net le dau cu 230 RON, deci uite si reducerea) Mai multe detalii la 0723.225.041. -------------------- E34 520i 24v & Locomotiva CR
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 58 Joined: 31-October 05 From: Banana-Land Member No.: 74 ![]() |
@shark: Multumesc ca ai impartasit si celorlalti experienta benefica pe care am avut-o cu firma de curierat
@ Robert: Man, ar fi fost o nesimtire din partea mea sa nu ma achit de datorii. Omul a platit. Firma de curierat a spus ca raspunde in fata mea pentru transport, deci eu imi recuperez banii de la ei, daca va fi sa mi-i recuperez. Shark nu avea nici un amestec si el trebuia sa primeasca ceea ce a platit. Ceea ce s-a si intamplat. Imi cer scuze ca a durat atat pana sa primeasca si celelalte doua inele... @Coobra: Just say the word si se rezolva :nod: -------------------- E34 520i 24v & Locomotiva CR
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 04:31 AM |