![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 58 Joined: 31-October 05 From: Banana-Land Member No.: 74 ![]() |
Asaaa...
Deci... Vand angel-eyes... asta se stie... Acum oferta: 1. CCFL - pret 250 RON 2. LED - pret 210 RON (pe net le dau cu 230 RON, deci uite si reducerea) Mai multe detalii la 0723.225.041. -------------------- E34 520i 24v & Locomotiva CR
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
QUOTE (Shark) MULTUMESC MAS. Nu credeam ca exista oameni de afaceri de genul asta in Romania. Si the last but not least: HUUUUOOO FAN CURIER!
MAS, felicitari, din partea mea. Am observat si eu ca, in Romania, multe din firmele consacrate si cu vechime pe piata (daca nu cumva majoritatea acestor firme) isi bat joc de clienti, cand este vorba de onorarea obligatiilor de garantie sau despagubire, in cazul in care produsele sau serviciile lor nu au fost conforme. In acest sens, vezi si experienta mea recenta cu nesimtitii de la Vifor. Pe de alta parte, pentru firmele mici, mai putin cunoscute, si pentru micii intreprinzatori, a avea clienti deplin multumiti este factorul major care ii mentine pe piata. Ca urmare, aceste firme mici isi asuma deseori responsabilitati care depasesc limitele obisnuite (pentru Romania) ale unei relatii de vanzare de produse / servicii. Este o atitudine care trebuie apreciata ca atare, iar aceste mici firme trebuie sustinute - cumparand de la ei. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 07:40 AM |