![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
Revin cu o problema similara, editata intr-un post paralel, pt. ca doresc sa convertesc vechile frane ale masinii(tamburi), intr-unele mai eficiente-pe discuri.Daca cineva a operat modificarea asta, va rog sa ma lumineze si pe mine, sau macar sa-mi spuna ce am de cautat(piesele). Mentionez ca masina mea pe fata acum, urmeza sa primeasca frane de la un7-ar, E32 (discuri ventilate=etrieri+placutele aferente), parte a programului anuntat mai sus de imbunatatire a calitatii franarii.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
discurile pe care le-am pus sunt ventilate, nu si perforate. Probabil eu nu-mi dau seama de diferenta pentru ca nu prea franez brusc, si nici in mod excesiv. Macar dupa teorie si tot ar trebui sa fie mai eficiente franele astea fatza de cele originale de 318.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st August 2025 - 07:24 AM |