![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 35 Joined: 17-April 06 From: Bucuresti Member No.: 257 Car: E30 Engine: M42 1.8is 136HP ![]() |
Cine doreste un ursuletz in super stare? Masina e fabricatie 1988 (stopuri mari), berlina, albastrtu metalizat. Caroseria si vopseaua sunt originale. Tehnic, masina este in stare excelenta. Are scaune de seria 5 (E34), diferential autoblocant, inchidere, alarma, servo directie (n-are curea si lichid), geamuri electrice fata etc. Pretz: 3500 EUR
Pt detalii ma gasiti si la tel: 0727229828 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 35 Joined: 17-April 06 From: Bucuresti Member No.: 257 Car: E30 Engine: M42 1.8is 136HP ![]() |
imi pare bine ca exista si unii care intzeleg(e)....
![]() dar, oricum am lasat la pretz. si chiar destul zic eu! Iar daca stai sa te gandesti ca o masina ca a mea e mai buna si mai sigura ca o dacie noua de exemplu (cu exceptia garantiei, bineinteles) pretul nu imi pare exagerat. mai ales ca, astea SUNT pretzurile si, zic eu, FACE banii.... Pe de alta parte, MAD stiu ca ar cumpara-o ieri daca ar avea banii, si eu as vrea sa ajunga la cineva care sa aiba grija de ea cum ar avea el. Iar el nici nu are nici motiv sa-i faca reclama...daca n-o marit o mai vede din cand in cand. daca o dau.... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th July 2025 - 07:39 AM |