![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 35 Joined: 17-April 06 From: Bucuresti Member No.: 257 Car: E30 Engine: M42 1.8is 136HP ![]() |
Cine doreste un ursuletz in super stare? Masina e fabricatie 1988 (stopuri mari), berlina, albastrtu metalizat. Caroseria si vopseaua sunt originale. Tehnic, masina este in stare excelenta. Are scaune de seria 5 (E34), diferential autoblocant, inchidere, alarma, servo directie (n-are curea si lichid), geamuri electrice fata etc. Pretz: 3500 EUR
Pt detalii ma gasiti si la tel: 0727229828 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 389 Joined: 25-October 05 From: Bucuresti Member No.: 64 Car: E12, E34 Engine: M20 & M50 ![]() |
QUOTE (zeneca) chiar nu vrea cineva un urs asa cum l-a dat fabrica? fara vrajeli si bricolaje care sa acopere rugina....sincer si ascultator :unibrow:
Asa este! Stiu masina de cand a cumparat-o. Este o masina buna, care nu are nimc de ascuns. Este ursul pe care foarte multi si-l doresc, iar acum cand il vad, nu-l cumpara pt ca au impresia ca ceva este "putred". Este doar un urs care a avut norocul sa nu fi fost chinuit. Daca vreunul se gandeste sa cumpere masina asta, dar ii este frica sa faca pasul.... eu zic sa nu mai ezite. De ce spun toate aceste lucruri? Simplu: pt ca mi-ar placea ca acest urs sa ajunga la unul din membrii acestui club; nu la vreunul care.... prefer sa nu mai zic. -------------------- // E12-520-'79 / E34-525-'90
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd July 2025 - 07:15 PM |