![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 44 Joined: 2-June 06 Member No.: 329 ![]() |
nu se aprinde becul de avertizare benzina deloc,nici macar cand pica acul pe portiunea rosie.
stiu ca nu e recomandat sa circuli pana in stadiul ala dar totusi il consider foarte util. sa fie oare ceva ars??? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 44 Joined: 2-June 06 Member No.: 329 ![]() |
in primu rand sunt mandru ca fac parte din forumul asta si vad foarte lume buna pe aci
![]() legat de becul de avertizare: nu am ramas niciodata in pana ca sa vad dc se aprinde pt ca motivul il stiti deja... la mine coboara si iasa din graficul gradat si tot nu se aprinde(deci a ajuns unde e linia rosie.si chiar mai jos de linia rosie si tot nu se aprinde) am verificat in rezervor sa vad dc nu cumva una din sarmulitzele alea 3 nu sunt rupte-e totul OK,sunt intregi. m-am uitat in bord sa vad de vreun bec ars si nu am gasit nimik,chiar am permutat becurile intre ele si tot nimik. modelul de motor e M20. am pus o poza :la mine pica acul pana unde e linia punctata si tot nu se aprinde.(deci sub portiunea rosie) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th July 2025 - 03:04 PM |