![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 10 Joined: 15-May 06 From: Constanta Member No.: 294 ![]() |
Inele Angel eyes pe neon , in carcasa de plastic cu striatii ca cele originale . Nu sunt marimi universale , si sunt concepute special ptr fiecare model in parte . Disponibile pentru modelele E36 , E39 ,E39 FACELIFT inlocuire de original , E46 cu xenon , e 46 fara xenon , e46 facelift ,e46 coupe facelift 2003+, e38 , e 38 facelift ,X5 PANA IN 2003 . Experienta in montaje . Pentru alte modele decat acestea putem vorbi pe un topic special .Reducere de 10% pentru membri, fata de preturile de pe site-ul meu , respectiv 99 euro /set .
Deasemenea va mai pot oferi inele cromate pentru in bord ptr E30,E36,E38,E39,E46,X5 si alte marci non-Bmw . Inelele se aplica foarte usor . Pretul redus este de 30 euro/set(35). Instalatii xenon noi , cu garantie si factura . Kituri de conversie de trecere de halogen la xenon pentru aproape orice auto .Becuri cu soclu H1,H3,H7,H9,H11,9005,9006,D2S etc . Pret redus -250 euro(270) Deasemenea tot la mine gasiti componente de inlocuire pentru masini cu xenon din fabrica .pret bec xenon D2S 4000-5000-6000K culoare 45 euro/bec . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 58 Joined: 31-October 05 From: Banana-Land Member No.: 74 ![]() |
Ce ma distreaza pe mine cel mai tare este ca nu comenteaza cei care au cumparat de la mine, ci comenteaza cei care nici macar nu au vazut produsele oferite de mine. :thumbsdown:
Nu comentez si nu am comentat despre Proxenon, pentru ca nu este fair sa fac asa ceva. In afaceri trebuie din cand in cand sa fii si fair si cu bun simt, chiar daca este vorba de o anumita competitie. De aia nu-mi fac reclama sub nici o forma pe topicul omului, pentru asta avand propriul meu topic. Singurul lucru care l-am facut in topicul meu a fost sa precizez cam pe la ce preturi se invart in "piata" produsele oferite de mine, nespecificand insa si vanzatorii, tocmai ca sa nu se iste probleme si discutii. Jos palaria pentru ProXenon, ca nu s-a apucat sa comenteze laolalta cu cei doi care au vorbit aiurea. :thumbsup: -------------------- E34 520i 24v & Locomotiva CR
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 08:56 AM |