![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
un tapiter ieftin stiti?
nu ma indrumati la cel de pe 1 mai.. :finger: mi-a cerut anul trecut 6.5 mil (n-am gresit :finger: ) doar sa-mi tapiteze marginile scaunelor. vreau sa fac decat marginile de la scaune si cel de la sofer trebuie demontat si eventual sudat ca e rupt.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
si eu am gasit ceva am cunoscut un baiat care nu numai k stie ce face si are experieta dar omu pune sau reface piele pe masini cum ar fi mercedes-uri e-class s-class bmw seria 7 porsche-uri si alte minunatii , chiar maine urma sa se duca la reprezentanta porsche pentru a "imbunatatzi" lista de optionale la masinile dp stock cu pachetul optional piele , refacere piele si altele.
Un pret informativ ar fi undeva in jurul sumei de 1000E toata masina cu piele de calitate pentru o masina de genu bmw e36 ( plafon stalpi scaune bancheta si alte anexe...) iar la sfarsit o lucrare de nota 10 . am vazut un catalog de la el cu masinile modificate de el printre care se numara cateva s-class-uri asa-zisii stapani ai lor s-au saturat de vechea culoare a pielii sau formele din cusaturi si au dorit o schimbare . :nod: -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 08:03 PM |