![]() |
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 191 Joined: 25-October 05 From: Bucuresti Member No.: 58 ![]() |
Tuningchip Romania ofera chiptuning , flash tuning si diagnoza - tester.
Chiptuning motoare benzina (Otto) non-turbo( aspirate ) - cresterile de putere se cifreaza la : 8-12% din puterea initiala a masinii, viteza maxima creste cu circa 10-15km/h, consumul de carburant scade cu 10-12% din consumul initial. Pret: 200 - 280 euro + TVA Chiptuning motoare benzina turbo - Cresterile de putere se cifreaza la 20-35% din puterea initiala a motorului, viteza maxima creste cu circa 15-25 km/h, consumul de carburant scade cu circa 10% din consumul initial. Pret: 250 - 300 euro + TVA. Chiptuning motoare diesel non-turbo (aspirate) - Cresterile de putere se cifreaza la: 10 - 12% din puterea initiala a motorului, viteza maxima creste cu circa 10 km/h, consumul de carburant scade cu circa 10-12% din consumul initial. Pret: 200 - 250 euro + TVA. Chiptuning motoare turbo-diesel - Cresterile de putere se cifreaza la: 20-35% din puterea initiala a motorului, viteza maxima creste cu circa 15-25 km/h, consumul de carburant scade cu circa 10% din consumul initial. Pret: 250 - 400 euro + TVA. Chiptuning custom pentru motoare modificate substantial (axe cu came, admisie marita,injectoare cu debit marit, supraalimentare cu turbina, supraalimentare cu compresor mecanic) - Cresterile de putere se cifreaza la 35 - 80% din puterea initiala a motorului in functie de aplicatie. Se ofera garantie 4 luni pe manopera, 1 an pe componentele utilizate si o perioada de gratie de 10 zile in care daca clientul daca este nemultumit de lucrare si performantele masinii nu s-au imbunatatit se inapoiaza integral suma platita si se reinstaleaza softul original. Toate lucrarile sunt efectuate custom pe baza softului original al masinii, in functie de preferintele clientului, de carburantul utilizat si de destinatia masinii. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 191 Joined: 25-October 05 From: Bucuresti Member No.: 58 ![]() |
Da, este adevarat EDC16 nu lucrez nici eu, n-am fost atent la faptul ca ai 320d de 110kw.De aceea Voinea nu te-a trimis la mine pentru ca stia sigur ca nu pot lucra nici eu EDC16.In privinta clientilor, nici tu nici 316i n-ati fost vreodata potentiali clienti, doar ati facut putin valuri si ati incercat doar sa va dati inteligenti.Spre norocul meu nu sunteti lideri de opinie si nimeni nu v-a luat in seama iar faptul ca membri acestui forum au sesizat prezenta voastra ca una ostila nu poate decat sa ma bucure.Mi-ai spus in PM ca intr0-adevar Voinea are un stage 0 pe masina si motivatia a fost ca masina are 8 ani si 200 000 de km, si masina mea are 18 ani si asta nu m-a impiedicat sa-i aplic o varianta racing si sa testez pe ea cateva mii de km.Unii o fac din pasiune si dedicatie pentru munca lor si nu ii impiedica nimic in a da totul pentru clientela, asta semnificand chiar testarea pe propria masina a lucrarilor personale pentru a avea siguranta 100% in ceea ce priveste securitatea masinilor potentialilor clienti:)Cred ca asta inseamna responsabilitate si asta inseamna seriozitate, nu explicatii care aduc in discutie varsta masinii etc.IN plus, referitor la tine, observ ca alergi cu tarie dupa incercarea gratuita a softurilor iar asta nu face decat sa nasca un dispret al meu fata de tine.Mocangii sunt la tot pasul si asta caracterizeaza Romania de astazi.Iti multumesc pentru faptul ca ai dat o pata de culoare topicului meu si pentru ca mi-ai deschis un pic ochii in ceea ce priveste oamenii de nimic care ar putea sa-mi fie clienti.Sper sa nu am ca si clienti astfel de personaje niciodata si sper spre binele oamenilor de bine de pe aici ca astfel de personaje sa fie din ce in ce mai rare pe acest forum.Din pacate pentru cei ca tine oamenii muncesc pe bani iar smecherii de 2 lei nu au un sfarsit prea fericit;)Toate bune si iti urez bafta in incercarea ta la celelalte firme de tuning.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 04:14 AM |