![]() |
![]() |
Guest_jaffar_* |
![]()
|
Guests ![]() |
aseara am avut parte de o portie zdravana de ris cind am urmarit stirile. uefantasticii nostri de guvernanti imbuibati de spagile de la dacia/renault, s-au gindit sa faca un proiect de lege pentru marirea taxelor (n-am prea inteles daca taxa de inmatriculare sau impozitul sau ce alta taxa) pentru masinile vechi. astfel, pentru o masina non-euro se propune plata unei taxe de 2.5 eur / cmc. adica la un motor de 1990 cmc, vom plati 4975 EUR taxa. yupiiii !!!
au fost intrebati si niste europeni care au fost la fel de socati ca si mine ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
e bine atunci, eu vreau sa zic k am studiat cu un prieten dupa ce vazusem making of a car bmw 6 series pe discovery dupa vreo 3 ore sau cat a tinut era prima data cand il daduse si pe atunci aparuse si loganul si am studiat cu prietenul ala liniile caroseriei spatiile la ushi si toate imbinariile la logan de ne dureau maxilarele de ras si mai ziceam k asa au facut si fratii nostri nemti 6-ele :paranoid: pai am ramas masca de cate ori puteau aia sa verifice o imbinare sau niste linii te mai miri de ce costa atata 6-ele care parerea mea isi merita bani.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 01:06 PM |