![]() |
![]() |
Guest_jaffar_* |
![]()
|
Guests ![]() |
aseara am avut parte de o portie zdravana de ris cind am urmarit stirile. uefantasticii nostri de guvernanti imbuibati de spagile de la dacia/renault, s-au gindit sa faca un proiect de lege pentru marirea taxelor (n-am prea inteles daca taxa de inmatriculare sau impozitul sau ce alta taxa) pentru masinile vechi. astfel, pentru o masina non-euro se propune plata unei taxe de 2.5 eur / cmc. adica la un motor de 1990 cmc, vom plati 4975 EUR taxa. yupiiii !!!
au fost intrebati si niste europeni care au fost la fel de socati ca si mine ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
eu unu nu as da nici 2000Euro pe un logan full :dis: sa fie la ei acolo , si pacat de cei care cred in mitul masinii autohtone (si si-au luat logan) k este o masina ieftina si ushor de intretinut , asa a inceput totul mai intai urca pretul masinii si pe urma piesele iar la sfarsit ce mai ramane , dacia 1310 sau 1410 era o masina de 10ori mai buna decat loganul .
atatea am avut de zis :retard: -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 04:18 PM |