![]() |
![]() |
Guest_jaffar_* |
![]()
|
Guests ![]() |
aseara am avut parte de o portie zdravana de ris cind am urmarit stirile. uefantasticii nostri de guvernanti imbuibati de spagile de la dacia/renault, s-au gindit sa faca un proiect de lege pentru marirea taxelor (n-am prea inteles daca taxa de inmatriculare sau impozitul sau ce alta taxa) pentru masinile vechi. astfel, pentru o masina non-euro se propune plata unei taxe de 2.5 eur / cmc. adica la un motor de 1990 cmc, vom plati 4975 EUR taxa. yupiiii !!!
au fost intrebati si niste europeni care au fost la fel de socati ca si mine ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 318 Joined: 4-November 05 From: Bucuresti Member No.: 87 Car: E39 530d Engine: M57 ![]() |
<Din Cotidianul de azi:
Impozitul pentru autoturisme cu o capacitate cilindrica de pina la 1.600 de centimetri cubi inclusiv va urca pina la 56 de lei, dublu fata de impozitul maxim de 28 de lei achitat in prezent. Pentru autoturisme cu o capacitate cilindrica intre 1.601 si 2.400 de centimetri cubi inclusiv, impozitul va fi cuprins intre 240 si 360 de lei, iar pentru autoturisme cu o capacitate cilindrica intre 2.401 si 3.200 de centimetri cubi inclusiv, impozitul va fi cuprins intre 480 si 640 de lei. Impozitul pentru autoturismele cu o capacitate cilindrica de peste 3.200 de centimetri cubi inclusiv va fi de minimum 800 de lei./> Ca de obicei sa nu cumva sa deranjam multimea asha ca punem 28 (douazecisiopt) de lei impozit. Pana la urma impozitul trebuie sa reprezinte ceva si 100 si ceva de euro pe an pentru o masina poate fii inteles (nu in contextul veniturilor din ro, dar nu e un capat de tara). Dar de ce trebuie ca unii (si anume majoritatea) sa nu plateasca impozit? 28 de lei nu mi se pare o suma decenta. e o bataie de joc. e ca si cum ar fii scutiti. se vede din nou ca masura este doar una populista menita sa arate "grija guvernului fata de omul de rand" si "cum ii arde pe bogatani". -------------------- Ex '85 524td E28, USA Model
Actual 2003 530D, E39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 03:36 AM |