IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> taxe dupa UE
Guest_jaffar_*
post May 16 2006, 01:02 PM
Post #1

Guests

aseara am avut parte de o portie zdravana de ris cind am urmarit stirile. uefantasticii nostri de guvernanti imbuibati de spagile de la dacia/renault, s-au gindit sa faca un proiect de lege pentru marirea taxelor (n-am prea inteles daca taxa de inmatriculare sau impozitul sau ce alta taxa) pentru masinile vechi. astfel, pentru o masina non-euro se propune plata unei taxe de 2.5 eur / cmc. adica la un motor de 1990 cmc, vom plati 4975 EUR taxa. yupiiii !!!

au fost intrebati si niste europeni care au fost la fel de socati ca si mine smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
ve
post May 16 2006, 03:15 PM
Post #2

27% BMW corupt
**

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 87
Car: E39 530d
Engine: M57

eu am ajuns demult la concluzia ca guvernantii romani ishi urasc poporul pe care-l conduc...nu e suficienta incompetenta pe toate fronturile..trebuie sa fie si ceva ura la mijloc...altfel nu se explica "actul de guvernare" din ultimii 60 de ani in tara asta.

cred ca am pierdut 15 ani degeaba...trebuia sa o taiem de mult de aici.

nu inteleg de ce nu au macar bunul simt sa dea o lege in care scrie negru pe alb: romanii au voie sa cumpere numai dacii. romanii trebuie sa mearga pe drumuri proaste. romanii trebuie sa suporte abuzuri. si tot asa. ce ne mai incurcam cu tot felul de "taxe" care chipurile ar putea fii platite de cineva. pana si la amarata de recarosare stiti ce taxe trebuie sa platesti daca vrei sa aduci o masina de afara.

nu prea mai am sperante...ce bine ar fii sa ma insel dar nu prea cred.

--------------------
Ex '85 524td E28, USA Model
Actual 2003 530D, E39
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th July 2025 - 06:57 AM