![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 7 Joined: 13-May 06 Member No.: 288 ![]() |
sal all.sunt nou pe forum si am o mare problema.am un urs cu bloc de 2.7 cutie si grup getrag cu 1 in jos volanta usoara ambreiaj sport.are 2 delcouri si 2 bobine pt reglat avansul .intrebarea ar fi suporta un kit de turbo asa cum e sau trebuie decomprimat pt ca automat prin schimbarea blocului a crescut compresia fatade 325.merci .
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
detonatia este o forma de combustie anormala care a inceput corect, dar la final, amestecul rezidual aer/combustibil explodeaza in loc sa arda controlat. afectarea motorului vine din presiunea brusc aparuta si care este de mai mult de doua ori mai mare decat presiunea normala.
Benzinele cu cifra octanica mare sunt rezistente la detonare deoarece contin produse care intarzie reactia chimica pe care o numim "combustie". toti combustibilii, indiferent de cifra octanica, au un nivel de detonatie care este atins atunci cand temperatura amestecului rezidual atinge punctul de autoaprindere. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:59 AM |