![]() |
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 191 Joined: 25-October 05 From: Bucuresti Member No.: 58 ![]() |
Tuningchip Romania ofera chiptuning , flash tuning si diagnoza - tester.
Chiptuning motoare benzina (Otto) non-turbo( aspirate ) - cresterile de putere se cifreaza la : 8-12% din puterea initiala a masinii, viteza maxima creste cu circa 10-15km/h, consumul de carburant scade cu 10-12% din consumul initial. Pret: 200 - 280 euro + TVA Chiptuning motoare benzina turbo - Cresterile de putere se cifreaza la 20-35% din puterea initiala a motorului, viteza maxima creste cu circa 15-25 km/h, consumul de carburant scade cu circa 10% din consumul initial. Pret: 250 - 300 euro + TVA. Chiptuning motoare diesel non-turbo (aspirate) - Cresterile de putere se cifreaza la: 10 - 12% din puterea initiala a motorului, viteza maxima creste cu circa 10 km/h, consumul de carburant scade cu circa 10-12% din consumul initial. Pret: 200 - 250 euro + TVA. Chiptuning motoare turbo-diesel - Cresterile de putere se cifreaza la: 20-35% din puterea initiala a motorului, viteza maxima creste cu circa 15-25 km/h, consumul de carburant scade cu circa 10% din consumul initial. Pret: 250 - 400 euro + TVA. Chiptuning custom pentru motoare modificate substantial (axe cu came, admisie marita,injectoare cu debit marit, supraalimentare cu turbina, supraalimentare cu compresor mecanic) - Cresterile de putere se cifreaza la 35 - 80% din puterea initiala a motorului in functie de aplicatie. Se ofera garantie 4 luni pe manopera, 1 an pe componentele utilizate si o perioada de gratie de 10 zile in care daca clientul daca este nemultumit de lucrare si performantele masinii nu s-au imbunatatit se inapoiaza integral suma platita si se reinstaleaza softul original. Toate lucrarile sunt efectuate custom pe baza softului original al masinii, in functie de preferintele clientului, de carburantul utilizat si de destinatia masinii. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 15 Joined: 4-November 05 From: Bucuresti Member No.: 88 ![]() |
QUOTE (316i) Am vazut ca vinzi chipuri de la multe firme cu nume sonor: Hartge, SKN, lotec , motec etc. . Ai colaborare cu toate aceste firme ? cum garantezi ca e de la ei produsul ? . Ce inseamna custom ? trimiti mail la toti acesti tuneri sau te ocupi chiar tu de modificare ? . Multumesc anticipat de raspuns
pai il ajut eu in afirmatia facuta . Pe forumul 4tuning.ro este o topica cu vanzare de chipuri la 55euro de catre userul Rabanne. Cred ca tot tu esti. Acolo toate ofertele sunt la modul "am chip de la SKN pt tine"," chip Lotec, pt tine", "chip bla bla "etc. Hai acum sa-ti dau un citat de pe topica asta de aici QUOTE (Iulika0069) .....
Primul chip a fost unul Hartge, care mi-a dat ceva putere, dar mi-a crescut si consumul (cam cu un litru in oras & afara) Rabanne m-a chemat la o re-chip-uire cu unul SKN care mi-a dat si mai multa putere, dar consumul nu a scazut (~16%) In final a(m) optat pentru un chip de consum :|, care, culmea, nu mi-a scazut aproape deloc din putere, dar consumul e mai mic cu un litru (~15% / ~9% la 130-140) Rabanne insista ca konsumul asta mare se datoreaza stilului "defectuos" de condus - mers mai turat si accelerat prelungit in treapta de viteza - io insist ca e din cauza tobei goale si a sondei lambda ![]() Deci cum e si pe 4tuning si aici ofertezi chipuri de la marci sonore... Intreb si eu: colaborezi cu toti sau cum este posibil ? Eu stiam ca pe piata sunt firme care una vinde soft de la ala, alta de la ala alta de la ala etc etc... Eu sunt clientul si nu trebuie sa te ataci asa cum o faci pe 316i... cine este furnizorul misterios ? eu am auzit ca le faci chiar tu ... cel putin asa se auzea la o etapa de curse... Lamureste-ne si pe noi cum e treaba. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 04:50 PM |