![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
cum se pot regla farurile in spatele blocului? e vreo distanta anume la care trebuie pusa masina fata de un perete? la ce inaltime trebuie sa bata farurile de la acea distanta?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
QUOTE (jaffar) dupa ochi faci asa: pui masina la vreo 10m de un zid, preferabil noaptea, si reglezi pina linia de lumina este putin mai jos de inaltimea farului pe masina. pentru lateral, vezi si tu sa ai petele de pe zid cam pe unde ar trebui
![]() mda, exact asa le-am reglat.. in oras e totul ok, lumineaza bine, dar duminica la intoarcere de la munte m-au terminat! am mers tot drumul de intoarcere (pe intuneric) cu maxim 80 :crybaby: cel din stanga batea prea aprope iar cel din dreapta batea bine, dar in lateral.. luminam tot campul.. :paranoid: so.. farurile au 2 suruburi de reglaj. care regleaza farul pe orizontala si care pe verticala? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:32 AM |