![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Vama, 1 Mai.
![]() -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
QUOTE (316i) Exemplu de shpirit al roakerilor drogati/beti, etc. sau cum mai vreti voi sa-i spuneti:
Eram la o bodega de pe plaja, beam o bere si din greseala doi roakeri care jucau un meci amical de pogo s-au prabusit pe masa mea si mi-au varsat berea pe mine. Imediat dupa ce s-au ridicat si-au cerut amandoi mii de scuze si cu toate ca am refuzat mi-au cumparat 2 beri si un pachet de tigari (nu fumez, am facut un bine altcuiva cu el). Alt eg.:vine un roaker mai trotilat si ii cere unuia din grupul in care eram o tigara. Asta ii zice "nene, e ultima, da' ia-o!", la care respectivul pana cand nu i s-a zis de 2 ori ca donorul tigarii mai are un pachet nu a vrut s-o ia. Deci nu mai fiti asa de fatalisti si nu va mai luati atata numai dupa ce auziti din stanga si din dreapta de la lume care sta numai in Mamaia ca multa lume mananca cacao amara. La vara cand o sa mergeti la mare va recomand o mica escala pana in Vama ca sa vedeti exact cum sta treaba cu "roakerii drogati/beti/etc.". Personal am vazut mult mai mult bun simt in ceea ce priveste relatia cu oamenii din jur (nu vorbesc doar cele doua exemple de mai sus, mai sunt multe altele) la acesti roakeri drogati si beti decat la multa lume care isi da aere de Buftea si se crede ce nu e. da, ma, vladut, da' e asa usor sa ii judeci pe ceilalti si sa ii consideri rasa inferioara... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 01:28 AM |