![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Vama, 1 Mai.
![]() -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
QUOTE (jaffar) QUOTE (da_joint) sa cam dus dracu de multa vreme...spiritul Vamii....
![]() am tot auzit de shpiritul asta la tv zilele astea... in ce consta el ? ca de cind ma stiu la vama e tot o adunatura de jegosi beti/drogati care dau din cap si borasc unii pe altii :retard: hmmm....greu de explicat...in primul rand cred ca tre sa ai ceva in comun cu acei oameni pentru a putea intelege ceva...si cand zic asta nu ma refer la totii pustii care se pun in cap ....cu cine stie ce "licori".... vezi si tu... www.salvativamaveche.ro si www.stufstock.ro poate gasesti acolo ceva... Oricum dupa parerea mea miscarea Salvati Vama Veche ...mai rau a facut decat sa protejeze acea rezervatie naturala(Limanu,1Mai) -------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 01:29 AM |